Bilde til En presentasjon av eierne
En presentasjon av eierne
Status
1. januar
2018
Tekst: Stine Skalleberg
I 2020 åpner SNØ - verdens råeste helårsarena for snøopplevelser på Lørenskog. Anlegget, som ligger et steinkast fra Lørenskog stasjon, blir mye mer enn et anlegg for de profesjonelle og treningsivrige. Sammen skal de mange tilbudene på SNØ utgjøre et opplevelsessenter for alle som elsker snø. Uansett alder, uansett hvordan man foretrekker å være aktiv på snø. Anlegget vil være åpent året rundt og tilrettelagt for både barn og voksne – enten du konkurrerer i verdenstoppen, trener til Birken, eller bare ønsker å kose deg på snøen. Det handler om glede - hele året!

SELVAAG Selvaag Gruppen AS er et norsk holdingselskap, eid av Ole Gunnar Selvaag og hans to sønner, Olav Hindahl Selvaag og Gunnar Frederik Selvaag. Selskapet har hovedkontor i Oslo. Konsernet har utgangspunkt i bygningsingeniøren Olav Selvaags selskap Selvaagbygg, som har stått bak omfattende boligbygging siden 1948.

Selvaag eier 50% av SNØ og Vinterparken og er initiativtakeren til prosjektet.

CANICA Canica AS er et familieeid investeringsselskap etablert i 1985 av Stein Erik Hagen. Selskapet er største aksjonær i Orkla, og eier av Komplett, Jernia og Kremmerhuset. I tillegg har konsernet betydelige investeringer i andre selskaper, eiendom og i verdipapirmarkedet. Canica er en solid finansiell aktør som har skapt store verdier gjennom aktivt eierskap.

Canica eier 42% av SNØ og Vinterparken.

BAUMANN Baumann Invest AS er et familieeid investeringsselskap. Selskapet eies av Per Baumann Sr, Henrik Baumann, Per Baumann og Siri Baumann. Baumann Invest investerer i eiendom, private equity og øvrige finansielle investeringer.

Baumann eier 8% av SNØ og Vinterparken.

Registrer deg og få tilgang til artikkelen og resten av godsakene.