Bilde til En presentasjon av eierne
En presentasjon av eierne
Status
1. januar
2018
Tekst: Stine Skalleberg
Et steinkast fra Oslo sentrum bygges SNØ i Lørenskog. Med en størrelse på ca. 50 000 kvadratmeter, blir SNØ verdens største innendørsanlegg for snøopplevelser. Anlegget vil være åpent året rundt og er tilrettelagt for både barn og voksne – enten du konkurrerer i verdenstoppen, trener til Birken, eller ønsker å kose deg i bakkene. Her kan du lese litt om hvem som står bak SNØ.

SELVAAG Selvaag Gruppen AS er et norsk holdingselskap, eid av Ole Gunnar Selvaag og hans to sønner, Olav Hindahl Selvaag og Gunnar Frederik Selvaag. Selskapet har hovedkontor i Oslo. Konsernet har utgangspunkt i bygningsingeniøren Olav Selvaags selskap Selvaagbygg, som har stått bak omfattende boligbygging siden 1948.

Selvaag eier 50% av SNØ og Vinterparken og er initiativtakeren til prosjektet.

CANICA Canica AS er et familieeid investeringsselskap etablert i 1985 av Stein Erik Hagen. Selskapet er største aksjonær i Orkla, og eier av Komplett, Jernia og Kremmerhuset. I tillegg har konsernet betydelige investeringer i andre selskaper, eiendom og i verdipapirmarkedet. Canica er en solid finansiell aktør som har skapt store verdier gjennom aktivt eierskap.

Canica eier 42% av SNØ og Vinterparken.

BAUMANN Baumann Invest AS er et familieeid investeringsselskap. Selskapet eies av Per Baumann Sr, Henrik Baumann, Per Baumann og Siri Baumann. Baumann Invest investerer i eiendom, private equity og øvrige finansielle investeringer.

Baumann eier 8% av SNØ og Vinterparken.

Husk at du må logge på for tilgang til alle godsakene...