Se høydepunkter
Nov 17
Nov 17
Des 17
Des 17
Mai 18
Mai 18
SNØ vs. Kirkerud
SNØ vs. Kirkerud
Juni 18
Juni 18
Live nå
Live nå
Veien mot åpning
Følg oss i prosessen
498
dager til åpning
2017
21
nov
Første sprengladning
Første sprengladning er gjennomført på tomta til SNØ. I desember fikk vi godkjenning for å starte sprengningen på tomta og eventyret er endelig i gang. Vi kan nå begynne å se konturene av bakken og gleder oss til åpningen. Følg med på byggingen her på Live fra SNØ frem mot åpning i 2020!
SNØs daglig leder og Unfold
2017
22
okt
SNØ satser digitalt
SNØ teamer opp med designgründere og satser stort på å nå målet om å bygge verdens beste kundeopplevelse på snø.
Erna Solberg legger grunnstenen
2017
27
aug
Første spadetak og ny visuell identitet
Søndag 27. august ble det arrangert grunnsteinsnedleggelse og folkefest på tomta til SNØ i Lørenskog. Med nytt navn, skal spaden endelig settes i jorda og vi er et skritt nærmere en ferdigstilt skihall i 2020.
Anleggsarbeidere ser på kart
2017
11
apr
Nå begynner den virkelige reisen
Vi legger nå bak oss syv år med hardt arbeid med planleggingsprosessen bak SNØ og Vinterparken. Nå starter en ny etappe – de første trærne felles og selve byggeprosessen er i gang. Dette representerer en merkedag i SNØ’s historie.
Olav Selvaag
2017
3
feb
Egenkapitalen er på plass
Den 3. februar 2017 signerer Selvaag og Lørenskog Vinterpark en avtale som sikrer egenkapitalfinansieringen av prosjektet. Med egenkapitalen på plass er det nå klart at skiglade nordmenn i 2020 får en helårsarena i verdensklasse, rett utenfor Oslo.
Betonmast
2015
18
des
Med Betonmast som partner
Selvaag og Vinterparken AS har valgt Betonmast som partner for å utvikle verdens største innendørs skihall. Betonmast ble valgt i skarp konkurranse med blant annet HENT AS.
Feirer med champagne
2015
9
sept
Grønt lys for SNØ
Den 9. september 2015 gir Lørenskog kommune grønt lys for å starte byggingen av SNØ. Etter 4 år med overordnet prosjektering og planlegging vil vi nå sammen med arkitekter og rådgivende ingeniører starte detaljeringen av prosjektet.
Isbre
2013
1
jan
En permanent isbre
Tomten viser seg å være ideell. Omfattende prøveboringer viser at hele tomtearealet ligger på et grunnfjell av gneis, og med slike grunnforhold er det mulig å skape en permanent isbre direkte på bakken. Dette er ikke bare miljøvennlig og energibesparende, men gir også optimale skiforhold i naturlig terreng.
Første skissetegning av destinasjonen
2010
20
okt
Slik startet det…
Ideen om en skihall utenfor Oslo oppstod da Olav Selvaag sendte datteren sin på skisamling til en innendørs skihall i Nederland høsten i 2010. Et lite prosjekt-team blir satt på for å utrede den aktuelle tomtens egnethet for en skihall.
Husk at du må logge på for tilgang til alle godsakene...